Moj najljubši joga studio

“Moj najljubši joga studio. Joga, ki jo vodi Larisa, močno okrepi telo, poudarek je na pravilni izvedbi jogijskih položajev, in če želiš poglobiti svoje znanje, so organizirane številne kvalitetne delavnice. Všeč mi je, da Larisa omogoča poleg fizične smeri spoznavanje tudi duhovne in filozofske plati joge.”

Vračam se že 3.leto

“Na Aerial k Larisi se po dolgem poletju vračam 3. leto. Prvič sem na vadbo prišla brez pričakovanj 7 mesecev po porodu svojega tretjega otroka. Prva dva meseca, priznam, je bilo težko. Ugotovila pa sem, da sta z vadbo izginili bolecina v gležnju in križu. Sedaj imam prevrtan strop, hamako sredi spalnice in otroke, ki jo obožujejo tako ali še bolj kot jaz. Vadba pri Larisi pa mi trenutno predstavlja predvsem mentalno sprostitev in odklop ob družbi prijetnih deklet, ki so mi zelo prirasle k srcu. Domov se vračam dobre volje in polna energije.”

ostaja zanimivo

“…še vedno, po tolikih letih…. Larisa – Kinetic studio….ostaja zanimivo, profesionalno in nepogrešljivo…
Larisa ostaja večna iskalka novih pristopov in programov, kar je lepa in neprecenljiva dodana vrednost tudi za nas uporabnike.”

Nekaj kar bi mogel vsak vsaj enkrat poskusiti

“Joga v Kinetic studiu je nekaj kar bi mogel vsak vsaj enkrat poskusiti in verjamem da ne bi ostalo samo pri enem obisku. Svojo prvo resno vadbo joge sem začel pri njej in v tem času je joga postala del mojega življenju. Larisa in njena ekipa je energična, srčna, polna znanja in vadbo prilagaja vsakemu posamezniku. Toplo priporočam.”

Izplačalo se je vztrajati

“Vpisala sem se zaradi močnih bolečin v križu, želela pa sem tudi izboljšati svojo splošno telesno pripravljenost. Na začetku je bilo težko, vendar se je izplačalo vztrajati. Danes bolečin več ni in moje splošno počutje je odlično. Larisa nam vadbe vedno skrbno in strokovno pripravi. Všeč mi je, da nam poleg rednih vadb omogoči tudi različne zanimive delavnice. Prav tako cenim njen trud, da bi se prav vsi udeleženci počutili prijetno. In res: V lepem ambientu studia, izbrani glasbi in prijetnem vonju eteričnih olj, se počutim srečno in umirjeno ter pripravljeno za nove izzive.”

Nikoli ni dolgčas

“Kaj povedati o Larisi in vadbi pri njej. Najprej, nikoli ni dolgčas, vedno postreže z novimi vajami. Redno se izobražuje in nas preseneča , od vadbe, pa naj bo to pilates (moj primer), do joge, areal yoge, do raznovrstnih delavnic. Če imaš rada narav(n)o, prijetno okolje, kjer ti ne bo nikoli dolgčas, je Larisa pravi namig.”

Kinetic studio je TOP

“Joga v Kinetic studiju izboljsala fizično in mentaljno stanje. Treniram že 6 let in lepo povem, da je Kinetic studio je TOP in Larisa vodi tako dobro da sem jaz in žena zelo zadovoljna!”