Cirkus star

Vadba v programu Cirkus star ima osnove v cirkuški pedagogiki, ki združuje elemente sodobnega cirkusa ter dramske in gibalne pedagogike. Program je namenjen osnovnošolski mladini, ki si želijo razgibane vadbe in jim je všeč hiphop, gimnastika, žongliranje, predvsem pa visenje z glavo navzdol v visečih vrečah (hamokh) in visečem obroč (lyra hoop).

Aerial Hoop

Najbrž nas je veliko takih, ki se našega otroštva na igralih spominjamo z visenjem na glavo navzdol in neskončnega vrtenja na vrtiljaku. Tekmovali smo, kdo se bo hitreje in močneje vrtel in pri tem pustili naši domišljiji prosto pot. In najbrž nas je veliko, ki so nam taki spomini dragi in prijetni. Podobna doživetja ponujamo otrokom na Aerial hoop vadbi.

Gibalne urice – joga za otroke

Gibanje je za otroka naravna in življenjska potreba. Današnji način življenja žal marsikateremu otroku onemogoča, da bi se v zadostni meri razgibal na naraven in zdrav način. Jogijske vaje delujejo na ves organizem in so primerne za vse starosti otrok. Ustrezajo različnim gibalnim sposobnostim, povečujejo moč in gibljivost ter izboljšajo koordinacijo in držo. Prav tako povečajo zmožnost osredotočenja. Učijo otroke pravilnega, zavednega dihanja in samospoštovanja.

vadba za otroke

Začni z vadbo še danes!

Izpolnite prijavni obrazec in rezervirajte vaš termin.