Naša zgodba

KINETIC STUDIO je bil ustanovljen pred 12 leti, z željo  ponuditi različne zvrsti gibanja pod eno streho. Vodilna nit našega studia je en sam cilj: deliti strast, znanje in izkušnje vsem, ki vas druži ljubezen do programov ki zajemajo celosten pristop Body & mind .

Naši  programi so  plod  številnih izobraževanj in premišljeno strukturiranih vadb.  Poslanstvo naših učiteljev in inštruktorjev je pomagati ljudem z gibanjem in kreirati vadbo, kjer bodo stranke vedno dobile prilagojene programe, ki jih v tem trenutku za realni napredek potrebujejo.

Filozofija našega studia je, da je gibanje zdravilo, ki je na voljo vsakomur, zato s pomočjo pravilne vadbe, prehrane, meditacije in ljubezni do samega sebe krepimo imunski sistem in naše telo.

Kinetic Studio je torej studio za vsakogar, ki želi narediti nekaj učinkovitega in hkrati varnega za svoje psihofizično telo, predvsem pa želi najti dolgoročno protiutež statičnemu in stresnemu načinu življenja.

Zakaj izbrati ravno naš studio

Naše osnovno vodilo je zadovoljiti cilje in doseči pričakovane želje vsakega vadečega. Ne glede na to ali potrebujete post-rehabilitacijo zaradi operacije, bolezni morda poškodbe ali potrebujete okrepiti svoje telo pred oziroma po porodu ali želite preoblikovati telo ali pa potrebujete vadbo zaradi prihajajoče športne sezone, mi vam omogočimo to izkušnjo in se vsakič znova trudimo, da zadovoljimo vaša pričakovanja.

Različne vadbe

Ponujamo različne stile joga prakse, meditacije in zvočne kopeli za tiste, ki iščete tehnike katere vas usmerijo v samega sebe.

Fleksilbilni urniki

Preko aplikacije Studionaut lahko izberete točno opredeljen termin in si prostor na uri vedno rezervirate vnaprej (za vsako rezervacijo je potrebno imeti vplačane obiske).

Majhne skupine

Naše skupinske vadbe, imajo omejeno število vadečih, saj prisegamo na individualen pristop za vsakega vadečega in prilagajanje vadbenega programov vsakemu izmed vas.

Dostopna cena

Naše cene so raznolike, vezane so na število obiskov  in vedno dostopne. Če želite vaditi pogosteje, omogočamo nižje cene za posamezni obisk. Dodatne popuste imajo upokojenci, študentje in družine.

Varstvo otrok

V času določenih vadb ponujamo varstvo otrok v zato posebej prilagojeni igralnici, pod vodstvom izkušene varuške.

Zagotovljena parkirna mesta

Za vse vadeče v našem studiu so na voljo brezplačna parkirišča pred objektom v popoldanskem času.

Larisa Levac

Sem Larisa Levac, idejni vodja in ustanoviteljica Kinetic studia v Kopru.

Pred 12 leti sva z mojim bratom združila znanja in zasnovala studio, ki bi bil podoba velike dnevne sobe, kjer bi se med sabo vsi poznali, kamor bi z veseljem zahajali in pred vsem kjer bi vsak posameznik našel tisto tapravo vadbo, katero potrebuje v tem trenutku. Strokovnost je na prvem mestu, saj se že od mojega 20 leta izobražujem na področju različnih skupinskih vadb.

POSLOVNO

Moja velika ljubezen je JOGA. Zakaj joga z veliko začetnico, ker zame je joga način življenja in delovanja. Sem učiteljica joge IRYU 600; ustanoviteljica Joga šole Shodana in ABC joge za otroke.

Preden sem se podala na mojo joga pot, sem v svojih študijskih letih delala kot inštruktor skupinskih vadb (pilates, aerobika, TNZ, HIIT, osebni trener v fitnesu, učitelj plesa….). Licenco sem pridobila na Fitnes zvezi Slovenija (FZS), svoja znanja sem pridno nadgrajevala pri različnih učiteljih po celem svetu (Nova Zelandija, Nemčija, Italija…).

OSEBNO

Sem športnica po duši in mama » dveh edinčkov » najstnik in dojenček mi popestrita vsak prosti trenutek v življenju. Še kako se zavedam pomanjkanja časa predvsem pa volje, s katero se srečujemo preobremenjene mamice v današnjem podivjanem ritmu življenja. Proste trenutke najraje izkoristim za različne športne aktivnosti. Sem velika ljubiteljica narave in aktivnih pobegov v gore, kjer se lahko odklopim od hitrega življenja. Moje delo je moje življenjsko poslanstvo, ki mi daje ravno tisto, kar v življenju najbolj potrebujem. Vsakič znova me potisne iz cone udobja, uči me vztrajnosti in iskanja ravnovesja.

MOJA VADBA

Uravnoteženost vadbe s kombinacijo vaj za moč, vzdržljivost, ravnotežje in razteznost. Veliko pozornosti namenim vajam, ki prispevajo k ohranjanju zdrave hrbtenice in ki nam koristijo pri blaženju učinkov stresnega vsakdana ter pretežno sedečega dela. Moj cilj je umiritev misli, zavedanje telesa in diha, občutek prisotnosti in notranjega miru, kar želim prenesti v vse, kar se nam dogaja v življenju.

Vabljeni v naš studio, vabljeni na moje ure.

Klara Basaneže

Sem Klara Basaneže, učiteljica joge RYU 300.

Po večletnem obisku fitnesa in raznih skupinskih vadb, sem se odločila usmeriti v vadbo katera bo poleg fizične aktivnosti nudila nekaj več. Sproščanje telesa in duha, umiritev uma, usmerjanje pozornosti, odpravljanje stresa, predihanje vse to sem našla koncentrirano v eno. Joga.

POSLOVNO

Z Jogo sem se srečala leta 2013, kot alternativa ostalim vadbam in ugotovila, da ni to le vadba temveč praksa združitve, način življenja, spoznavanja lastnih omejitev. Z velikim navdušenjem se poleg redne prakse joge udeležujem tudi delavnic Acro joge, Aerial joge, Nia tehnike, Pilatesa in Hoopinga. Svoje znanje sem plemenitila tudi z izobraževanjem na Joga konferencah (Joga konferenca v Ljubljani, Barcelona yoga conference…)

Želja po znanju me je vodila po raznoliki poti, tako da sem se udeležila kar dveh učiteljskih tečajev, v Joga Šoli Shodana, Koper in pa Joga Do, Ljubljana. Pridobila sem veliko različnih pogledov in informacij, ter na podlagi tega izluščila kar je v mojih očeh, čutilih, občutkih bistvo.

OSEBNO

Praksa joge mi predstavlja balzam za telo in dušo, popelje me skozi najbolj subtilne nivoje dojemanja sebe. Vsak vdih, vsak izdih me popelje v jasnejše zavedanje in iskanje življenjskega ravnovesja. Po vsakem vdihu in izdihu sem bolj mirna, vse je bolj jasno in na koncu mi zariše nasmešek na obrazu. Vesela sem, da sem.

Navdihuje me nasploh zdrav način življenja, kar zajema uravnoteženo prehrano, pohodništvo, kolesarjenje, udeležba na taborih in delavnicah na temo kitajske medicine, taoistične modrosti, Osem zakladov Qi gong, BaZi astrologija. Skratka vse skrivnosti bolj polnega življenja. Hvaležna sem, da lahko vso pridobljeno znanje in izkušnje predam naprej in navdušujem ljudi na poti odkrivanja lastne preobrazbe. Kanček tega znanja z veseljem delim tudi na svojih vadbah.

MOJA VADBA

Na mojih vadbah bomo delali na moči in gibljivosti, se preizkusili v ravnotežnostnih položajih in našo pozornost neprestano usmerjali v tok diha. Na ta način bomo ohranjali pozornost v sedanjem trenutku, spremljali delovanje našega uma in raziskovali notranje občutke. Hkrati se bomo soočali z različnimi izzivi in pa tudi upoštevali lastne omejitve. Ob tem se bomo tudi dobro prepotili. Domov pa odšli razbremenjeni in polni nove energije.

Pričakujemo vas z odprtim srcem. Namaste

Naši programi

Za vse vrste interesov in potreb.

Postani član našega studia!

Izpolnite prijavni obrazec in rezervirajte vaš termin.