AERIAL VADBA

Aerial vadba se izvaja v zraku. Gre za nekakšno plesno-akrobatsko vrsto joge, kjer se preizkusimo in raziskujemo naše telo drugače, kot smo tega vajeni pri običajnih urah joge.

YIN JOGA

Yin joga je globoka meditativna praksa joge, ki krepi vašo zavest. Pripravlja um in telo za daljše meditacije in spodbuja vitalno energijo (Chi).

VINJASA JOGA

Je ena najpopularnejših oblik vadbe joge v današnjih časih. Vinjasa pomeni povezano, dinamično, tekoče.

HATHA JOGA

Hatha joga je klasična vrsta joge, danes že dokaj znana vrsta telesne vadbe, čeprav vključuje mnogo več kot zgolj fizični aspekt. Tisto, kar si na Zahodu običajno predstavljamo pod izrazom joga, je pravzaprav hatha joga.

ASHTANGA JOGA

Ashtanga joga je bolj zahtevna dinamična oblika joga prakse. Jogijski položaji (asana), si vedno sledijo v naprej določenem zaporedju.  Velik poudarek je na pravilnem dihu in osredotočenosti pogleda.

AROMA JOGA

Aroma joga je program, kjer smo združili asane (telesne položaje) in namensko izbrana naravna certificirana terapevtska eterična olja (aromaterapija, inhalacije, topični nanos), ki povečajo, poglobijo ter podaljšajo učinke prakse joge.

AERIAL JOGA

Aerial vadba se izvaja v zraku. Vaše telo je vpeto v vrečo (Hammock). Gre za nekakšno plesno-akrobatsko vrsto joge, kjer se preizkusimo in raziskujemo naše telo drugače, kot smo tega vajeni pri običajnih urah joge.