40 URNI TEČAJ JOGE ZA ZAČETNIKE

Naš tečaj je namenjen popolnim začetnikom in vsem tistim kateri bi radi obnovili znanje v joga praksi ali samo še enkrat šli čez osnove.
Sestavljen je tako, da postopno gradimo znanje o jogi, povečujemo svojo gibčnost, ozavestimo svoj dih in sprostimo svoje misli. Korak za korakom se seznanimo z načeli joge ter se naučimo kako jogo vključiti v svoj vsakdan.
Celotni tečaj zajema dvakrat tedensko prakso po 90 minut in dve delavnici. Vsi tečajniki prejmejo priročnik in program vadbe, katerega lahko kasneje tudi samostojno izvajajo doma.
PREDNOSTI PAKSE V NAŠEM STUDIU
• delo v majhnih skupinah, skupine štejejo od 8 do 10 vadečih
• individualni pristop
• možnost prilagojene vadbe, glede na potrebe in zmožnosti posameznika
JOGA – na kratko o naši praksi.
Pri naši praksi radi poudarimo, da joga je celostna praksa, ki povezuje gibanje z zavestnim, kontroliranim dihom. Združuje telesne položaje ter dihalne tehnike in tako vpliva na splošno psiho fizično počutje in dober energijski pretok.
Deluje celovito, združuje fizični, čustveni, energijski, mentalni in duhovni nivo. Najbolj priljubljen in prepoznaven je fizični vidik, ki daje poudarek izvajanju telesnih položajev – asan, ne smemo pa pozabiti na pravilno dihanje, sproščanje in meditacijo.
40 urni tečaj Hatha joga vključuje:
• položaje telesa (asane)
• dihalne tehnike (pranayama)
• tehnike umirjanja uma (mantre, afirmacije)
• meditacijo (kot globoko sproščanje)
Če želite ohraniti svoje zdravje in ga še izboljšati, je joga odlična praksa s katero si lahko pomagate. Lahko je vaš prvi korak do telesnega, energetskega in mentalnega ravnovesja.
“Razumeti in spremeniti sebe je prav gotovo najtežja naloga v življenju, je pa edini način, kako priti do tega, da lahko sprejemamo , spremenimo in razumemo okolico. Zato si je potrebno vzeti čas zase in preizkusiti kako daleč lahko pridemo.
” Nikoli ni prepozno za nov začetek.“
Na vadbo se je potrebno predhodno prijaviti
V kolikor imate kakršnekoli posebne potrebe ali želje me lahko kotaktirate na 040553316 Larisa Kinetic – Yoga studio.
Pričakujemo vas z odprtim srcem.
NAMASKAR