AERIAL VADBA – 20 URNI TEČAJ ZA ZAČETNIKE

???? PONEDELJEK 04.09. 2023 ob 20.30
???? SREDA 06.09.2023 ob 20.30
20 urni tečaj je zasnovan tako, da začnemo pri osnovah. Na tečaju bomo pridobili predvsem na moči, gibljivosti, koordinaciji in prostorski orientaciji.
Aerial vadba se izvaja v zraku s pomočjo posebne viseče vreče, imenovane hamaka. Ta visi s stropa, vadeči pa z njo izvajajo najrazličnejše položaje, vaje, figre, katere se kasneje poveže v krajšo koreografijo.

Velik izziv nam bodo predstavljale inverzije, ki so tudi glavni elementi aerial vadbe.
Naučili se bomo podrobne tehnike gibov in natančnost pri izvajanju le teh, pravilno postavitev blaga in veliko zanimivih letečih figur.
Posamezen obisk traja 75 minut. V tečaj je všteta tudi delavnica na katerih poglobimo tehniko izvajanja določenih položajev.
Za vadbo potrebujete oprijeta oblačila, majčko ki pokriva pazduho. Oblačila ne smejo imeti zadrge in ostalih dodatkov, ki bi utegnili poškodovati tkanino.
Na vadbo se je potrebno predhodno prijaviti in rezervirati hamako (vrečo) kajti zaradi večjega nadzora in varnosti delamo v skupini do 8 ljudi.
Aerial vadba vam življenje obrne na glavo. Z njo lahko dobesedno poletite in se vrnete v otroške dni. Sicer pa ne prinaša le zabave, učinkovito krepi telo, povečuje gibljivost in odpravlja stres.
Več o vadbi si lahko preberete na naši spletni strani ;
https://kineticstudio.si/classes/aerial-joga-dance/
Vabljena poskusiti nekaj novega in poleteti z nami novim dogodivščinam naproti. ❤❣❤